Registreringsbesiktningar | DEKRA bilbesiktning

Registreringsbesiktningar

Vi utför registreringsbesiktningar!

Registreringsbesiktning

Vi erbjuder registreringsbesiktning som bland annat krävs när du importerar eller bygger om en bil.

Har du till exempel importerat en bil från Tyskland? Eller har du på egen hand byggt om din bil? Då ska du göra en registreringsbesiktning för att bilen ska bli godkänd för trafik på svenska vägar. Ta med dig beslutet om godkänd ursprungskontroll, vilket Transportstyrelsen ordnar om du kontaktar dem. Läs mer på Transportstyrelsens hemsida

Vi kan utfärda bevis om avtalad tid för registreringsbesiktning för fordon som ännu inte har fått ett registreringsnummer. Prata med vår kundtjänst på 0771-441 441 för mer information.

Registreringsbesiktning sker via förhandsbokningar. Vi utför registreringsbesiktningar i de län som vi finns representerade i. Kontakta oss via telefon, e-post eller fyll i formuläret nedan för att boka tid.

Vår personal är kundfokuserad och kompetent. Du kan boka tid och vi har även lördagsöppet på flera orter. Vi genomför registreringsbesiktning av ditt fordon till ett bra pris. Kontakta oss på 0771-441 441 eller bilbesiktning@dekra.com!

_______________________________________________________________________

Behöver du hjälp med din registreringsbesiktning?

För frågor som rör din registreringsbesiktning, intyg eller import av bilar kan du fylla i formuläret nedan så kontaktar någon våra besiktningsingenjörer dig!

Fyll i uppgifterna så hjälper vi dig:

Namn

E-post (required)

Telefon (required)

Regnr Ärendenr (required)

Önskat Län (required)

Ämne

Beskriv ditt ärende