DEKRA Vägassistans Premium | DEKRA Bilbesiktning

DEKRA Vägassistans Premium

Besikta din bil hos DEKRA och få 3 månaders fri vägassistans

DEKRA-Vagassistans-Premium

Besikta din bil innan den 31 mars 2017 för att den 3 månaders fria försäkringen ska ingå i besiktningstjänsten.
Vårt nya samarbete med SBM Försäkring innebär fördelar för dig som besiktigar bilen hos DEKRA.

DEKRA och SBM Försäkring har tagit fram en klassisk vägassistans med extra guldkant för DEKRAs besiktningskunder. Med ett godkänt besiktningsresultat kommer du som en del av den utförda besiktningtjänsten hos DEKRA Bilbesiktning fr om 1 april 2016 att få 3 kostnadsfria månader av Vägassistans Premium. Därefter väljer du själv om du vill förnya ytterligare 12 månader för 595 kr/år.

Vägassistans Premium – DEKRA

Hjälp dygnet runt i Europa
Med en Vägassistans Premium är hjälpen alltid nära, oavsett tid på dygnet . Mindre fel repareras direkt på plats . Går inte det bärgas din bil kostnadsfritt till en verkstad.

Mycket kan hända längs vägarna. En avåkning, kollision, tekniska fel och motorhaveri. Eller kanske bara en punktering och problem att starta bilen en morgon. Då finns vägassistansen till din hjälp med:

– Starthjälp
– Låsöppning
– Bränslebrist
– Punktering
– Hjälp på plats
– Bärgning

Hyrbil och hotell
Blir driftstoppet längre finns möjlighet till hyrbil eller hotell.

SBM:s larmcentral, +46 (0)771-88 89 90, hjälper dig med Vägassistans Premium dygnet runt, året om i hela Sverige och i Europas Gröna-kort område. SBM ordna även med hyrbil eller hotell vid längre driftstopp.

Reparation och resestartskydd

Guldkanten i Vägassistans Premium är reparationsmomentet med ersättning upp till 30 000 kr för reparation vid driftstopp till följd av maskinhaveri eller annat tekniskt fel som inte kan avhjälpas på plats.
Skulle ditt bilkrångel dessutom kosta dig en missad avgång med tåg, flyg eller båt i Sverige ersätter vi din nya biljett upp till 10 000 kr, om biljetten inte är ombokningsbar.

Vid skadeärende gällande reparation och resestarskydd kontaktar du SBM:s skadereglerare på 08-505 680 58 (reparation) eller 0771-615 615 (resestartskydd).

Skadeblankett hittar du här

Bäst av allt – Ingen självrisk!

Läs mer i förköpsinformationen och villkoren här:

Förköpsinformation Vägassistans Premium

Försäkringsvillkor Vägassistans Premium 

OBS!  Endast privatpersoner kan ta del av erbjudandet och försäkringen står på den som är ägare till bilen. Erbjudandet gäller för bilar som är max 16 år och som gått mindre än 18 000 mil. För direktimporterade bilar gäller första registreringsdatum i ursprungslandet. Försäkringen gäller för bilar upp till 17 år och som gått max 20 000 mil. Försäkringen börjar gälla dagen efter att din bil blivit godkänd vid en DEKRA besiktning. Ett erbjudande om förlängning kommer skickas ut till den som står som ägare till bilen i god tid innan innevarande försäkringsperiod går ut. Har du redan idag en vägassistans/väghjälp hos SBM idag kommer ingen Vägassistans Premium att startas upp. Är du intresserad av Vägassistans Premium för kommande period kontaktar du SBM Kundservice på 0771-615 615 eller info@sbmforsakring.se.

 

Boka besiktning online här!

Bilbesiktning-boka-tid

Boka-tid-för-bilbesiktning